Понуди за Corfu Holiday Palace 5*

Corfu Holiday Palace 5*


Крф \ ГрцијаОпис :

Kanoni

SPO - CORFU HOLIDAY PALACE

Discount: -10% 

Stay period: 01.06.24 - 12.06.24

Rooms: all room types

Minimum stay: as per contract

Reservation period: 18.05.24 - 28.05.24

Цените во пребарувачот се со вкалкулиран попуст

Лето 2024 - Специјална