Авио билети

Проверете ги најниските цени на авионски карти за сите светски дестинации. За сите дополнителни информации во врска со авионските карти, нивна достапност и резервација, можете да не контактирате на нашите телефони, e-mail или лично да не посетите во нашите простории. Најповолни цени на авионски билети за:


ЕВРОПА

САД И КАНАДА

АВСТРАЛИЈА

АЗИЈА

АФРИКА

Контакт информации:

 • Адреса:
 • Ул.Мито Хаџивасилев Јасмин бб
 • Контакт телефони:
 • +389 (2) 32 31 446
 • +389 (2) 32 31 556
 • +389 (2) 32 16 836
 • +389 75 33 07 99
 • +389 75 24 23 05
 • Fax:
 • +389 (2) 32 98 344
 • Email:
 • info@pilottravel.com.mk